4.07.2023 г., 7:40 ч.

Прозорецът 

  Поезия » Пейзажна
190 0 0

 

 

 

 

        * * *

 

Прозорецът на хладната стена

затваря ме във тясната си рамка --

минават бели облачни платна

над нивите и купите от слама.

 

                      октомври 1989 г.

 

 

© Лъчезар Цонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??