Гласува ми доверие,
и аз какво,
от черното направих синьо,
но не, защото исках
да ти сторя зло -
просто в синьото прозрачност има.
А тя ми трябва за да виждам как,
нежността в ръцете ти
расте и възмъжава.
И зная, ще те доведе при мен,
само крачка още ти остава.
© Лилия Иванова Всички права запазени
нежността в ръцете ти
расте и възмъжава"
Само дето липсжат някои препинателни знаци, но >>> 6!