11.07.2010 г., 11:42 ч.

Прозрение 

  Поезия » Друга
465 0 4

Пиеса е животът ни и сцена,

с роли сатирични, драматични,

а ние сме актъори по рождение,

любвеобилни или саркастични.

Люлеят ни емоции от смях,

сълзи, мъдри пориви дори,

но в края на спектакъла, след тях

си казваме: просто себе си бъди!

Бъди такъв, какъвто си!

Играй и тъжен, и щастлив,

сам сценария си напиши

и щом играеш, значи, че си жив!

Пиеса е животът ни и сцена.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??