17.02.2011 г., 20:55 ч.

Прозрение 

  Поезия » Любовна
783 0 0

Двама с теб съдбата ни събра, защо не вярваш във това!?

Нима съмняваш се в реалността, та тя преди всичко е над същността?!

Повярвай, мила, във това, за нас отворена е райската врата!

Там, във стаята от ярка светлина, пронизваща ни мисълта,

на трона си самият той седи  и чака със любов да ни озари!

© Любомир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??