15.08.2014 г., 16:18 ч.

Пружина 

  Поезия » Бели стихове
638 0 1

като никому ненужна пружина,
навита без време, случайно
подскочила
към онази безкрайност
където звездите
приблясват
трептят
и умират,
любовта ми
в блажено пиянство
и лудост
гореше.

но метала, казват,
ръждясва
и почва да цапа.
оставя мръсни следи
и ухания
на износена младост.
и такава любов,
корозийна,
дупка прогаря във тебе
и оставаш
вечно жигосан
и сам.

© Яв Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??