5.10.2018 г., 14:24 ч.

Пръстенът от Езерово 2 

  Поезия » Строги форми
895 0 0

Да вярваш в любовта,

в живота й безкрай,

това е полет в рай,

безсилна е смъртта.

 

Любимата ще следва

любимия без страх.

На пръстен стар познах

тракийско слово - клетва:

 

'' Роли, ти вече сън си,

блажено ти летиш.

И днес, която ражда

 

в дома ти, пак е твоя.

И пътят ми е райски,

ще летя. ''

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??