13.11.2011 г., 13:41 ч.

Псевдомузоремонтно (текст за песен) 

  Поезия » Хумористична
733 0 2

Щом в душата ми влезе с трясък
през прозореца еднокрил,
първо попита с блясъка на винил
дървото (защо не си сменил) 2

Припев:
Отговорих ти плахо и нежно:
"Обичам да си ми тропа дъската,
в процепа да свирят бури снежни
и ми танцуват комарите по ребрата".

После щорите не хареса,
не били в тон с очите ти.
Даже стените,
с паяци по тях сплескани,
дето са ми отброявали дните -
бързо (грозно боядиса.) 2

Пр.

Гледах те шашардисано,
нямах време за реакция,
дори хонорара дребен бастиса
от стихотворната ми публикация.
След този ремонт генерален
идва ми комарника да си скъсам.
Един акт сексуален
струва ли "кръвопийно" присъствие -
все още се питам / 2

Припев:
Отговори ми свирепо и снежно:
"Докога ще ти хлопа дъската?
Не разбра ли, че ти ремонтирах копнежа
и сега от глад броиш си ребрата!?"

 

 

П.П. Не съм крал, а обикновен шут (виж аватара ми), но това не ми пречи да си имам и аз придворна композиторка. Обявявам кастинга за открит (да не се бърка кастинг със "свалка", ха-ха)! За повече информация звънете до личното ми PR (придворно радио). Успех!!!

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??