6.05.2007 г., 17:22 ч.

Птица 

  Поезия
1139 0 4

Вятърна буря изхвърли птица от небето,
това бях аз.
Иска ми се да можех да очертая небесната линия,
но не мога.
Вик, знак, крещяща болка
И ти...
... толкова далеч, в същото време толкова близко...
Искам да се върна при теб,
искам да полетя отново,
но не мога...

© Ме Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??