May 6, 2007, 5:22 PM

Птица 

  Poetry
1137 0 4

Вятърна буря изхвърли птица от небето,
това бях аз.
Иска ми се да можех да очертая небесната линия,
но не мога.
Вик, знак, крещяща болка
И ти...
... толкова далеч, в същото време толкова близко...
Искам да се върна при теб,
искам да полетя отново,
но не мога...

© Ме All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??