20.02.2016 г., 22:21 ч.

Птица 

  Поезия » Любовна
704 0 0

                             Птица

 

Птица - тъй нежна и бяла 

досущ като твоята душа.

Птицата, която отлетя 

и ме остави сама.

 

Другари с теб бяхме 

във слънце и дъжд

в едно ято летяхме

и падахме неведнъж.

 

На един клон стояхме -

помниш ли това?

И за живота пяхме 

все хубави неща.

 

Аз не пея сега,

не и за това.

Ти отлетя

а аз останах без крила.

© Rosica Popova Всички права запазени

1995г.  за една моя голяма любов, която винаги ще помня. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??