17.07.2020 г., 16:43 ч.

Птица 

  Поезия
546 2 0

В мен птица уютно живее

и аз неотлъчно с нея летя.
Дори и да нямам криле като нея,
следвам я вярно със свойта душа.

 

Ако притихна сломена, 
тя силно започва да пее. 
Чувам в гърдите ми как е стаена
и кара душата пак да се смее. 

 

А когато щастието ме дари с криле,
самата аз в птица се превръщам!
Тогава не може нищо да ме спре
със Слънцето в душата да се връщам! 


 


 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??