26.11.2010 г., 12:55 ч.

Птици 

  Поезия » Друга
769 0 23

                                 ***

                                 Птиците си

                                                      пусках

                                                                  от кафеза.

                                 Исках

                                              да познаят

                                                                 свободата.

                                 Нощем

                                               те сънуваха

                                                                     небе,

                                 денем 

                                             падаха безкрили

                                                          

                                                                     на земята.

                                  Душата ми

                                                    пречупена

                                                                         на две...

                                  Господи,

                                                 върни им

                                                                    небесата...

 

 

                                                                                           26.11.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??