Пеят птиците в гората толкова различни.
Не - гората пее в тях!
В тях гората аз видях!
Те са индекси безлични.
И във ромон на поток
не наситиха се струни.
Не наситиха се струни
скрили горест в свят безок...
Всички мисли са куршуми
неизстреляни от думи.
Всички думи са вериги
недосегнати от ток!
© Младен Мисана Всички права запазени
Трогнат съм от коментарите ви: Бела Ти, Миночка, Дани, Ачо.
Благодаря също на оценилите и поставили този скромен стих в Любими!
Бъдете здрави и обичани!