14.01.2017 г., 19:05 ч.

Пу, за мен 

  Поезия » Друга
360 0 6

Отлитат всички светлини

в посоката, която се снижава.

Ръмжи в нощта звезда и 

кучи студ със нея се задява. 

 

По устните на вчерашния страх

полепват пухкави снежинки 

и бавно го превръщат в смях...

 

Да видим кой се крие

в старите ни снимки!

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??