Jan 14, 2017, 7:05 PM

Пу, за мен 

  Poetry » Other
359 0 6

Отлитат всички светлини

в посоката, която се снижава.

Ръмжи в нощта звезда и 

кучи студ със нея се задява. 

 

По устните на вчерашния страх

полепват пухкави снежинки 

и бавно го превръщат в смях...

 

Да видим кой се крие

в старите ни снимки!

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??