21.10.2008 г., 20:10 ч.

Пудел 

  Поезия » Друга
508 0 2
 

Черен, изоставен,

подстриган и тъжен

седя си и мисля:

- Какво ли пропуснах наистина...?

 

Може би чаша кафе

и към него мъничко захар,

или може би... всъщност не,

пропуснал бях един приятел...

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??