31.10.2007 г., 11:12 ч.

Пулс 

  Поезия » Друга
589 0 2
 

Пулс

Часовниче

Тиктака

Време

Зони

На приемане

 

Няма

Те

Тази сутрин

В леглото

Слънцето

Чувства

Лъчи

 

Ставам

Обличам се

Пуша

Плача

Усмихвам се

Слушам

 

В парка

Децата

Са мъртви

Люлките

Празно

Скърбят

 

Куче

Трепери

Открадната

Закуска

 

Връщам се вкъщи

 

Няма

Те

Още

Само купчина

Ракови клетки

Почиват

В леглото ми

 

29.10.2007

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??