Пусни ме,
кажи ми да вървя,
попътен вятър ми прати -
да скрия две уморени сълзи.
Пусни ме,
не чуваш ли - крещя.
Припомни ми подлостта
и ме мрази, както аз обичам.
Пусни ме!
Душата ми диша,
стихове от болката да напиша.
Ако си отида, пъхни ги в огнището.
© Радка Иванова Всички права запазени
И чува се друго. И падаме бавно.
Много ми харесва, много!