18.11.2008 г., 17:51 ч.

Пусто сърце 

  Поезия » Любовна
1355 0 4

                                                Пусто сърце

 

                          Пусто е сърцето, разкъсано на две...                                                                                             изтръпнало от болка, плачещо, като момче                                                                               пусто е сърцето... в пепел се превърна  то!

 

                           Пусто е сърцето, без теб, любима моя, пусто                                                                              и в душата тъй е пусто, ала теб те няма,                                                                                    оставих само спомена в замяна спомен,                                                                                      който като пламък ще угасне някой ден...!                                                                            

                           Нощем кат звездица на небето ти блестиш...                                                                             и все си тъй красива,  ала пустото сърце ридае...                                                                      и за среща вечна си мечтае,                                                                                                            среща в, която пак ще бъдем ти и аз!   

© Кирил Киряков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??