11.04.2006 г., 20:15 ч.

Пустош и прах 

  Поезия
768 0 3
Пустош и прах.
Страх подир страх.
Мразя я тази слабост.
Пусто и прашно.
Става по-страшно.
Мразя когато мразя.

Пустош и прах.
Грях подир грях.
Ставаме се по-грешни.
Пусто и прашно.
Ужасно страшно.
Мрази ме когато мразя.

Пустош и прах.
Грях или страх.
Слаб съм когато мразя.
Пусто и прашно.
Ставаме по-страшни.
Мразя я тази омраза.

© Лоло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??