27.08.2007 г., 11:06 ч.

Пясъчен бяг 

  Поезия
591 0 4

Вълните ме догониха за миг и сякаш
успяха да целунат стъпалата забързани...
Аз знам, че на нашето място ме чакаш,
сред пясъци от обич двама сме свързани!

Солена целувка почти ме гали,
отрупва лицето ми с очакване трепетно.
Аз бягам и улавям корали!
Говоря си с морето тъй нежно и шепотно.

Стъпки върху пясъка.Горещи следи
рисуват неизбледняващ пейзаж.Красота!
И след сто години тук ме доведи,
за да си взема още малко пясъчна самота.

Солената ти целувка почти ме докосва,
гласът ти долавям във всяка вълна.
Тичам по брега.Споменът за теб ме омагьосва
усещам те, сякаш тук до мен си сега!

© Сиси Валентинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??