11.08.2008 г., 10:37 ч.

Пясъчна измислица 

  Поезия » Любовна
1340 1 36


Пясъчна измислица

 

 

Далечна съм.

През пръстите ти

пясъчно изтичам.

Не можеш сън

в ръце да уловиш.

Пустинни улици

сама пресичам.

Посоката, оазисна,

мълчи.

А слънцето примигва

светофарно.

Завързва стъпките

с отблясъци червени.

Къде съм всъщност?

Вятърът коварно

заплита възлите.

Часовникът

е спрял без време.

Сънуваш ме

пустинно-невъзможна.

Разхождам се

във мъжките ти мисли.

Разливам жаждата.

Отронват се миражи...

 

Но не съм до теб.

В съня си ме измисли.

 

 

03.05.2008 г.

 

                                       клип, Пясъчна измислица


© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??