22.08.2012 г., 17:23 ч.

Пясък 

  Поезия » Любовна
677 0 9

 

 

                                  

                        ***

                            

                             в очилата му

                             две мургави икони

                             събират

                             слънце, погледи, възторг

                             вълни прилягват

                             в глезените тънки

                             припяват тихичко  

                             ех, лято,

                             време за любов

 

                                                           22.08.2012 год.

       

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??