14.05.2021 г., 7:22 ч.

Пълен с илюзии свят 

  Поезия » Пейзажна, Философска, Свободен стих, Строги форми, Друга
432 0 0

Време заспало на хора забързани, 

загубили смисъла в един пълен с илюзии

свят...

 

Време на всеки трепет, слънчев лъч ,

миг на смях и тъга .

 

Всяка стъпка е в един полуживнал

свят с искри безутешни , слънца ,

облаци тежки , но крехки.

 

Сякаш живеем, летейки в една

черна и бяла мечта без болка ,без

радост, без усет , без чувства и миг

на тъга.

В една черна и бяла магия,

дърпаща ни в една чужда

за нас самота, ала самота

на фалша и примамлива

красота. 

© Велла Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??