3.05.2011 г., 19:27 ч.

Пълно щастие 

  Поезия » Друга
746 0 0

В живота пълно щастие няма,
дали всички смъртни знаем това?...
Дори в любовта най-голяма
има понякога мрак и тъга...

А там, където е щедра съдбата,
взела е нещо скъпо в замяна,
дала богатства - разбила сърцата,
или отнела радост засмяна...

На земята пълно щастие няма!
То се излюпва в представите само,
а в мечтите става птица голяма
и тя винаги каца на едното ни рамо...

   ¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??