3.12.2007 г., 19:59 ч.

Пълнолуние 

  Поезия » Бели стихове
857 0 0
 

Пълнолуние

 

Тази нощ луната пак ми е съюзник...

Осветява в мрака най-красивата усмивка -

твоята, докато спиш.

А аз знам, че някъде в тъмното

любимата ми твоя бенка

чака да бъде погалена.

Но, това е работа за утре.

Сега е време да се сгуша в тебе

като малко коте

и да започна да мъркам...

© Теодора Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??