27.04.2011 г., 15:07 ч.

Първа обич 

  Поезия » Любовна
800 0 2

Какво направи с моето момиче,
блестят красивите ù две очи
и твоето име щом изрича,
любов и нежност в тях личи!

Дори когато спи, лицето ù сияе,
навярно в мислите ù пак си ти.
Усмихва се насън или ридае,
танцува с теб в двореца от мечти.

Какво направи с моето момиче?
Дали е още мое аз не знам?
Сега принцеса твоя се нарича
и от любов е пътят ù огрян!

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??