23.08.2007 г., 9:03 ч.

Първа пролет 

  Поезия
679 0 2
Помириши красотата на деня,
облян във утринна мъгла.
Аз ще бъда там с воал
от пролетни цветя.
С теменужен поглед да докосна
твоята събудена душа.
Обляна в утринна роса,
аз тичам боса по поляни,
засяни с пролетни цветя.
Усмихващи се минзухари
докосват момина душа.
А момини сълзи бера.

© Цветелина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??