19.12.2019 г., 10:24 ч.

Първата целувка 

  Поезия » Любовна
886 0 0

Вечер късно се прибирам                                                                                 

от топлата ни среща в парка…                                                                                

…утеха в тебе аз намирам,                                                                                

започнахме с целувка малка…

 

Усещам, че си неспокойна                                                                                         

да флиртуваш само с мене ти.                                                                    

Искаш нещо по – различно,                                                                               

ела, света си в мене намери.

 

Последната приятелска среща,                                                                  

започна сърцето да тупти.                                                                         

Всички приказки бяха излишни,                                                                         

когато от любов душата ти гори.

 

Ръцете нежно се допряха,                                                                          

светът за миг спря за нас.                                                                          

Започна разговор с очите и душата,                                                                       

която продължи близо час…

 

Исках да си моя,                                                                                 

излях чувства с мили думи,                                                                            

погледна ме в очите и се влюби,                                                                              

и така пламна огън помежду ни…

© Емре Веждиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??