29.04.2023 г., 19:46 ч.

Първи май 

  Поезия » Гражданска
377 0 0

Робите за слънчеви дни жадуват,

в страдание дните им преминават,

те са слаби, потискани и унизени,

от златния телец жестоко угнетени -

те искат грижи и добро отношение,

безплатна висша просвета, лечение,

искат нормални доходи и те да имат,

богатите да дават, не само да взимат,

да преодолеят алчност, безогледност,

никой да не гладува и живее в бедност!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??