31.01.2005 г., 18:36 ч.

Първи танц 

  Поезия
1313 0 17

Синът ми ме кани на танц…

Моето малко момче ме прегръща

с вдигнати слаби ръце,

но вече нежни по мъжки…

Сериозен и съсредоточен

ритъмът се опитва да схване.

Прехапани устни,

поглед вперен във мен…

Моето малко мъжле ще успее…

Аз съм негова дама.

В първия танц на живота му

повежда го  мама.

© Нели Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??