30.03.2012 г., 21:25 ч.

Първият мартенски ден 

  Поезия » Философска
442 0 0

  

Първият мартенски ден

огън във мене запали.

Нещо докрай прегоря,

друго започна да пари!

 

Колко е светло навън!

Слънце в душата ми има!

Свърши досадният сън,

в плен е и моята зима.

 

Радост в сърцето ми ври.

Сила очите пръскат.

Тез буреносни искри

мислите правят ми дръзки.

 

Първият мартенски ден

много неща ми донесе… -

сняг, с топлина надарен,

носещ във себе си песен!

 


© Сафия Сандерс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??