В класната стая влизат
да научат ум и разум,
дано мислещи оттам да излизат,
дано да не стоят там напразно!
Свестни хора нека станат,
етика и правила да спазват,
обиди, побоища да престанат,
от дрогата да се опазват,
нека добро има в техните сърца,
че те са бъдещето, нашите деца!
© Георги Всички права запазени