Sep 15, 2022, 7:19 PM

Първият учебен ден! 

  Poetry » Other
240 0 1

В класната стая влизат

да научат ум и разум,

дано мислещи оттам да излизат,

дано да не стоят там напразно!

Свестни хора нека станат,

етика и правила да спазват,

обиди, побоища да престанат,

от дрогата да се опазват,

нека добро има в техните сърца,

че те са бъдещето, нашите деца!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??