21.03.2009 г., 13:18 ч.

Път 

  Поезия » Философска
1458 0 3

Път

Път и пътят там,
това е моят истински живот.
Край извори, поляни и буки
откривам своите мъки.
В изгрев слънчев, тъй желан,
ела със мен, за да не бъда сам.
Да тръгнем към тишината близка,
там, до долината ниска.
А оттам, към върхове чудесни,
ще дойдеш с мен да пеем песни.
Ще живеем благо ден след ден,
в бъдните мечти осуетен
и към великите дела целеустремен.

© Мария Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??