4.09.2006 г., 20:08 ч.

ПЪТ 

  Поезия
697 0 5



                                             ПЪТ

                Към себе си вървя.
                Към себе си.
                Прониквам.
                Споря.
                Влюбвам се.
                Греша.
                Старая се
                да разгадая ребуса
                на моята душа...

                Жестоко е.
                Премъдро е.
                Велико е.
                Усещам
                как прекрачил съм отвъд.
                От мен към Бога
                светлина избликнала
                чертае път...

                Безумен път.
                Отричане.
                Прозрение.
                Проникване
                през каменна стена.
                Домогване
                до саморазрушение.
                И светлина...

© Иван Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??