16.06.2010 г., 9:47 ч.

Път 

  Поезия » Друга
670 0 0

Не ме питай за утре...

ще бъде късно вече...

и е много трудно

сърцето да е тъй далече.

 

Вярвай, отдавна опитах

от тежките, смазващи рани...

по твоя път аз отдавна залитнах...

не отивай при нови кошмари..

 

Казваха ми - ще бъде различно,

лъгаха ми сърцето, душата...

А всичко бе до болка цинично

и разруши у мен красотата...

 

 

 

© Мирена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??