4.05.2017 г., 22:22 ч.

Път от мечти 

  Поезия » Друга
448 1 7

С криле под дъжда полетѝ,
в света, далеч си ти.
С Молитва себе си бъди
и с вяра, пътувай ти.

 

Път от мечти извървяхме,
път в който вярвахме, 
с майчина благословия,
Молитва създадохме.

 

Отпращай страхове,
отпращай вик съдбовен!
Някъде сред ветрове,
долови моя глас чудотворен.

 

Роди се светлина,
по пътека от добрина–
многоцветна е тя,
красива като чеда.

 

И нашата песен се роди от обичта –
нежна, красива с нотите на любовта.
Заиграхме с чисто сърце,
и с нас затанцуваха святи Богове.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??