18.12.2008 г., 6:37 ч.

Път през думите 

  Поезия » Любовна
475 0 2

Тежко... Тъмно... Тихо...
Горещо... Осъмнало... Скрито...
Сърце... Желание... Докосване...
Твоето лице... Мълчание... Анатемосване...
Забрана... Крясък... Кафез...
Възроптана... Трясък...
Излез!
Борба... Ренесанс... Благослов...
Съдба...
Целувка в забавен каданс...
Любов!
Любов.
Любов...

15.12.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??