Dec 18, 2008, 6:37 AM

Път през думите 

  Poetry » Love
454 0 2

Тежко... Тъмно... Тихо...
Горещо... Осъмнало... Скрито...
Сърце... Желание... Докосване...
Твоето лице... Мълчание... Анатемосване...
Забрана... Крясък... Кафез...
Възроптана... Трясък...
Излез!
Борба... Ренесанс... Благослов...
Съдба...
Целувка в забавен каданс...
Любов!
Любов.
Любов...

15.12.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??