21.10.2007 г., 23:04 ч.

Път за двама 

  Поезия
1202 0 4
Ти тръгна по своя път,
а аз по моя.
Как исках секундите да спрат
и пак да бъда твоя.

Да върна времето
бих искала назад.
Да бъда момичето, което бях,
а ти момчето, от което "ослепях".

Да, казват: "Любовта е сляпа",
прогледнеш ли отлита тя.
Връхлита като природната стихия
в сърцето на всеки мъж или жена.

Времето така и не успях да спра,
секундите отлитат в нощта.
Но как искам да вървя по лунната пътека,
пътят да е пак един и да не бъда повече сама!

21.10.2007 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??