3.08.2021 г., 9:08 ч.  

Път за двама 

  Поезия » Любовна
238 0 0

                                         Път за двама

 

 

Път в Живота, той е път само за двама,

мъж и жена, когато любовта е голяма.

Вървят по него заедно хванати за ръце,

един до друг, прегърнати, сърце до сърце.

 

На кръстопът се срещнаха те веднъж,

тя красива жена, и той красив мъж.

И поеха пътя те двама заедно, някога,

в трудности, неволи но с тях бе Любовта!

 

Имаше много кръстопътя, пътя им бе един,

заедно го вървяха те хванати за ръка.

А от тяхната любов роди се дете, син,

а те щастливи, любяща майка и баща.

 

Пътят в Живота, той е за хора с душа,

това е истината за Живота, друга няма.

А момчето гледа своята майка и баща,

ще продължи с примера за любов голяма.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??