Път за двама
Път в Живота, той е път само за двама,
мъж и жена, когато любовта е голяма.
Вървят по него заедно хванати за ръце,
един до друг, прегърнати, сърце до сърце.
На кръстопът се срещнаха те веднъж,
тя красива жена, и той красив мъж.
И поеха пътя те двама заедно, някога,
в трудности, неволи но с тях бе Любовта!
Имаше много кръстопътя, пътя им бе един,
заедно го вървяха те хванати за ръка.
А от тяхната любов роди се дете, син,
а те щастливи, любяща майка и баща.
Пътят в Живота, той е за хора с душа,
това е истината за Живота, друга няма.
А момчето гледа своята майка и баща,
ще продължи с примера за любов голяма.
© Валентин Миленов All rights reserved.