7.09.2012 г., 21:12 ч.

Път за есента 

  Поезия » Гражданска
350 0 0

Зад гърба на юли,

при незнайна жега

Август пее жежка песен.

 

Той Септември кани

да строù мостòве,

за да дойде златна есен.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??