1.04.2015 г., 0:47 ч.

Пътека 

  Поезия » Любовна
330 0 7

                                                 П Ъ Т Е К А                 

 

 

                                                 Има ли от трепет ласка лека,

                                                 значи  има и за нас пътека.

                                                 През гората в дъжд от златни листи

                                                 ще разцъфнат спомените чисти.

 

                                                 Ще остане лист от наша есен.

                                                 Ще изпея  стих от късна песен

                                                 Топъл лъх в съня ще ме погали –

                                                 ще докосна чувства незаспали.

 

                                                 Къс небе над брезовите клони

                                                 споменът в сърцата ще догони

                                                 и една въздишка на раздяла

                                                 с топла длан ще ме съгрява  цяла.                                                         

                                                                                              

                       

                                                

© Стойна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубава пътека, крачим двама в нощта, а над нас луната свети пълна с топлина!Поздрав!
  • Младен, Василена, Рени, Галя, Магдалена - благодаря ви за посещението
    и позитивните коментари! Желая ви здраве и нови творчески успехи!
    Приянтни празници и Бог да ви благослови! Амин!
  • тихи, нежни... обични слова...
    като пътеката за двама..
    поздрав сърдечен..
  • Красиво е, Стойна!
  • Стойне, удивителна си! понякога и "къс небе" ни стига!Много ми хареса и те прегръщам!
  • Много красота, много чувство
    в твоята поезия! Благодаря за удоволствието,
    с което ме даряваш, като я чета!
  • С неподправена, но поетично изваяна директност, Тони, постигаш докосващо въздействие! Не прави изключение и това стихотворение.
    С пестеливи думи е реализирана съгряваща душата топлота.

    Сърдечен поздрав!
Предложения
: ??:??