25.06.2007 г., 16:21 ч.

Пътеките... СЪДБОВНИ 

  Поезия
611 0 1
Гасне вечният лъч...
в червения ден...
Гневът е студен...
Докосваш с ръка
пъзел неподреден...

Това ли е човекът...
От бог победена...
твар горделива...
смисъл несъзираща...
дори и неподозираща...

че в празния безкрай...
няма край...
а Сърцата са свободни...
сами да избират пътеките...

... Съдбовни.

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??