Jun 25, 2007, 4:21 PM

Пътеките... СЪДБОВНИ 

  Poetry
612 0 1
Гасне вечният лъч...
в червения ден...
Гневът е студен...
Докосваш с ръка
пъзел неподреден...

Това ли е човекът...
От бог победена...
твар горделива...
смисъл несъзираща...
дори и неподозираща...

че в празния безкрай...
няма край...
а Сърцата са свободни...
сами да избират пътеките...

... Съдбовни.

© Пламен Йовчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??