27.08.2011 г., 14:37 ч.

Пътешествие във себе си 

  Поезия
427 0 1

Поемам

на пътешествие във себе си.

Знам, ще има

много нови,

неочаквани,

вълнуващи

по странен начин

срещи,

събития,

синхрон

и неизбежности.

Промяната ще бъде -

отново -

дълбока,

силна

и неизбежно

окончателна.

Промяна

в мен,

край мен,

в света -

като пътека звездна,

ширнал се

в нозете ми.

Страхувам ли се?

Да.

Страхувам се

от хубавото.

Лошото отива си.

Доброто завинаги остава.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??