15.12.2014 г., 11:44 ч.

Пътеводител 

  Поезия
630 0 13

Повярвах –

в детската длан.

Стоплих я

в изстрадалата си ръка

и на мига болката ми отшумя.

Вече изправена вървя

и вярвам

в мощта на духа

да твори красота,

да е река,

която пустини променя -

пълноводна,

скулптурно извайваща брега…

Сега светлото ме води през света.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5UzqT8GLSQg

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??