19.12.2005 г., 21:21 ч.

Пътищата на живота 

  Поезия
1703 0 16

Животът тласка ни напред-назад,
и лутаме се...няма пътни знаци,
и  в търсене на правилният път
минаваме през тръни и шубраци.

Интуицията ползваме като компас,
макар понякога да ни подвежда,
не винаги пътят- избран от нас
до мястото желано ни отвежда.

Пътища има много и всякакви,
от нас зависи кой ще изберем,
дали трудният-със чест да живеем
или лесният-душата си да продадем.

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??